september, 2019

08sep10:00 am6:00 pmDag van de Antwerpse jager 201910:00 am - 6:00 pm Frisomat

more

Event Details

Op zondag 8 september vindt de ‘Dag van de Antwerpse jager’ plaats, editie 2019.
Locatie is opnieuw het bedrijf Frisomat aan de Stokerijstraat 79, in Wijnegem.
De deuren openen om 10 uur en sluiten om 18 uur, de toegang is voor alle jagers en hun familie en vrienden gratis.

Aan de vooravond, zaterdag 7 september vanaf 19 uur, is er het traditionele vipdiner met verschillende prominenten, HVV-bestuursleden en medewerkers alsook sponsors. Iedereen kan nog kan inschrijven mits storten van 65 euro per persoon, op rekening: BE65 8508 8232 1896 en even melden naar [email protected] (plaatsen beperkt tot 100).
Op de vipavond komt jager Els De Porre een interessante uiteenzetting geven over ‘vrouwen en jacht’.

De trofeeëntentoonstelling van de reebokken 2017 en 2018 die in Antwerpen gestrekt werden, is permanent toegankelijk en ook andere trofeeën kunnen gekeurd en gequoteerd worden. Neem hiervoor contact op met de grofwildverantwoordelijke van uw regio of op ons mailadres.

Wat valt er zoal te beleven op zondag 8 september? Veel…heel veel.
In de aula zal Nico Deryckere van Biocrea ons wegwijs maken in de wereld van de perfecte wildakkers voor uw biotoop en uw wildsoort, u zal ook ter plaatse mengsels kunnen bestellen…Nico is een topper!
Ook meester Erik Nauwelaerts (Ponet & LVP advocaten) zal met plezier een uiteenzetting geven over diverse redenen waarom uw jachtverlof kan worden geweigerd, ingetrokken en of intrekking van het recht op bezit van vuurwapens en hij zal uw juridische vragen beantwoorden, gratis advies van een toppleiter (jager en zelf sponsor).

Voor onze allerjongsten is er animatie met springkasteel, maar ook de aankomende jeugd zal leuke activiteiten vinden met boogschieten, katapultschieten en jachtsimulatoren.

Er zijn topdemo’s met jachthonden, waarbij wereldkampioen Dirk Volders met zijn honden zeker opnieuw indruk zal maken, samen met “Springer” specialist Geert Dieu.
De Weimaraner-club is ook van de partij en natuurlijk de zweethonden.
De jagers met de roofvogel en de Vlaamse boogjagers laten jullie kennis maken met hun passie.

Infostanden zullen er een pak zijn, uiteraard onze Hubertus Vereniging ,maar ook de regionale landschappen, ANB en INBO ,Landelijk Vlaanderen, Bosgroepen, Regionale landschappen, enz. .

Dimitri van Studio Blade (Vlaanderens knapste messensmid) zal al jullie jachtmessen terug scherpen aan een mini prijsje en hij toont zeker een paar van zijn realisaties en geeft info over zijn workshops.
Muziek is er van de jachthoornblazers van La Garenne en de Jonge Jagers.

Dan zijn er nog tientallen commerciële standen en dagelijks komen er nog bij, maar we geven al een overzichtje: Brouwerij Verhofstede, I-taxidermie en collega Tilley Creations, jachtreisbureau Hunting-adventure en APC logistics (die zorgen dat uw buitenlandse jachttroffee veilig thuis geraakt), Alfa-Spirits, Natuurgenieters, Optiek Van Gorp (nachtzicht), Euregiohunt, Huntress clothing, Variphone , Swarovski optiek, Carl Zeiss optiek, Doublée met zijn aanzittorens, Louis -Philippe Michielsen, Del Rey, Venatu ,Hunting Supplies, tuinmachines Van De Poel ,Vittservice en de gloednieuwe Hunting World-Bliki, ….

Zoals steeds wordt er ook aan de innerlijke mens gedacht en kan er goedkoop en lekker gegeten en gedronken worden. Nu ook met ijsjes!

De aankoop van drankbonnen geeft daarenboven nog recht op deelname aan een gratis tombola met erg leuke prijzen.

Belangrijkste doel van de ledendag blijft: samen gezellig genieten van de jachtvrienden, de sfeer. Zet deze datum met stip in uw jagersagenda en breng jonge mensen mee om het virus over te dragen.

Time

(Sunday) 10:00 am - 6:00 pm

Location

Frisomat

Stokerijstraat 79 2110 Wijnegem

Open WhatsApp
1
Hubertus Vereniging Vlaanderen
WhatsApp met Hubertus Vereniging Vlaanderen
X