october, 2017

25oct7:00 pm11:00 pmStamtoog Jonge Jagers West-Vlaanderen - Met nieuw bestuur!7:00 pm - 11:00 pm Belle Vie

more

Event Details

Twee jaar geleden zag de Jong Jagers West-Vlaanderen-werking het levenslicht onder het toeziend oog van Kristof Vandewoestijne. Nu, twee jaar later, staan wij, een nieuwe generatie geëngageerde jongeren, klaar om de fakkel van het oude bestuur over te nemen. Elk van ons streeft ernaar om de jagerij binnen (West-)Vlaanderen te promoten, banden te smeden met de andere Jong-Jagers-werkingen en op die manier de jacht onder de mensen te brengen. We willen komaf maken met de clichés dat jagen enkel voor een selectief gezelschap mogelijk is en de mensen uit onze contreien laten zien dat jagen iets is voor het hele gezin.

Een belangrijk instrument om deze boodschap uit te dragen zijn de stamtogen, die we vanaf oktober maandelijks zullen organiseren. Deze activiteiten hebben als doel gelijkgezinden op één plek samen te brengen, te netwerken, sceptici te overtuigen van de heilzaamheid en de schoonheid van de jacht en bovenal natuurlijk om nieuwe leden te werven voor Hubertus Vereniging Vlaanderen. We willen de stamtogen ook openstellen voor nieuwsgierigen met een open mind, want de tijd dat de jacht als het ware overgeërfd werd van vader op zoon, is verleden tijd. Ook binnen ons jonge bestuur zitten heel wat geëngageerde mensen die nog niet zo heel lang geleden hun eerste stappen in de wereld van de jacht hebben gezet. Dat lijkt ons het voorbeeld bij uitstek dat de jacht voor iedereen kan zijn.

Wij nodigen u graag uit voor onze eerste stamtoog die zal plaatsvinden op 25 oktober 2017 in sfeercafé Belle Vie, Rondekomstraat 14, 8800 Roeselare. Elke jager, voorjager of eenieder die de jacht genegen is, is van harte welkom vanaf 19u. Er is een ruime parking voorzien op wandelafstand van de locatie.

Hopend u daar te mogen verwelkomen!

Met weidelijke groet,
Consult-team HVV Jonge Jagers West-Vlaanderen

Time

(Wednesday) 7:00 pm - 11:00 pm

Location

Belle Vie

Rondekomstraat 14, 8800 Roeselare

X