De donkere wintermaanden komen er weer aan… Een tijd waar velen met weemoed terugdenken aan de zomer.
Maar niet voor de jager… De herfst met zijn geurige bossen en smaakvolle paddenstoelen kondigt Koning winter aan. De gepassioneerde jager trekt door weer en wind,  om het wild te oogsten.

Wildseizoen
De tijd van comfortfood breekt aan. Dé ideale periode om te genieten van het overheerlijke, smaakvolle, natuurlijke wild.  Een absoluut hoogtepunt op onze gastronomische kalender!

Pure smaken, de warmte van een knisperend haardvuur en de ijzige wind die buiten de kale takken streelt.

Eindelijk kan je genieten van een heerlijk hartverwarmend wildgerecht, vergezeld van een goed glas wijn of een streekbiertje.

Wat kan een mens zich meer wensen? …

Versnij en bereid zélf je wild
Misschien is dat wel: het zélf leren versnijden van wild en/of het bereiden van wild.

Dat kan bij CVO COOVI te Anderlecht!

Je leert er in een gezellige familiale sfeer, in een relatief kleine groep op een heel persoonlijke wijze kennis maken met een breed gamma aan technieken.

De lessen wildbereidingen worden gegeven in de opleiding kok door een chef met een uiterst sterke passie voor wild. (opgelet hier heb je wel een koksdiploma voor nodig, maar je kan altijd starten met een koksopleiding natuurlijk)

De lessen wild en gevogelte versnijden, worden gegeven in de slagerij-afdeling. De leraar is trouwens zelf ook gepassioneerd jager wat de lessen al dan niet nog interessanter maken.

Start van de lessen: vanaf maandag 11/9. De lessen worden gegeven op de groene COOVI campus in Anderlecht.

 

Meer info:
www.coovi.be/cvo
Facebook: fb.com/cvocoovi

  1. Gryzonlaan 1
    1070 Anderlecht
    02 526 51 00
    [email protected]

 

Dit nieuwsartikel delen:
RSS feed