Leveringsvoorwaarden

U plaatst een bestelling bij

Hubertus Vereniging Vlaanderen vzw
KBO-nummer: BE0478539897
Vestigings- en bezoekadres
Lambermontlaan 410 bus 1
1030 Schaarbeek
België
+32 2 242 00 45
www.hvv.be
[email protected]

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: 9:00u – 17:00u
Zaterdag, zondag en Feestdag(en): gesloten

Bereikbaarheid Webshop

24 uur per dag

Bij het plaatsen van een bestelling gaat de klant automatisch akkoord met onze Algemene verkoops-en betalingsvoorwaarden en met deze leveringsvoorwaarden.

Hubertus Vereniging Vlaanderen vzw verkoopt aan leden. Dit zijn natuurlijke personen of rechtspersonen met een actief lidmaatschap bij onze vereniging, die niet handelen in de uitoefening van beroep of bedrijf en die een overeenkomst op afstand aangaan met Hubertus Vereniging Vlaanderen vzw;

Bij elk product of dienst staat een duidelijke prijsvermelding en vermelding van het aantal stuks die je krijgt voor deze prijs.

Bij het plaatsen van een bestelling ontvangt de klant per email een bevestiging van de bestelling. Een bestelling moet volledig betaald zijn voordat de bestelling verstuurd wordt.

Hubertus Vereniging Vlaanderen vzw streeft ernaar de artikelvoorraad in de Webshop actueel te houden, maar kan dit niet garanderen. In het geval dat een klant een artikel besteld dat niet op voorraad is, wordt dit medegedeeld in een email of een brief en krijgt de klant geld terug voor dit artikel. De artikelen worden niet in backorder gehouden.

De klant is zelf verantwoordelijk voor de doorgegeven (adres-) gegevens. Indien deze bij bezorging van de bestelling niet blijken te kloppen, worden de extra kosten verhaald op de klant.

De klant heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motieven, binnen de 14 werkdagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de klant of op de dag na het sluiten van de dienstenovereenkomst. De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant.

Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen 14 dagen volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij Hubertus Vereniging Vlaanderen vzw, nadat de klant de gebreken heeft geconstateerd.