Lidmaatschap

Wat is inbegrepen in het lidmaatschap?

10 nummers van het tijdschrift ‘De Vlaamse Jager’ (DVJ)
Het tijdschrift valt elke maand in uw bus, behalve in de maanden januari en juli. DVJ houdt u niet enkel op de hoogte over de geldende jachtwetgeving, maar biedt ook interessante reportages over wildbeheergerelateerde onderwerpen, ontspannende jachtverhalen, … Kortom alles wat u moet weten om helemaal mee te zijn in de jachtwereld.

Toegang tot het intranet

Het intranet is een beveiligd en uitsluitend voor leden toegankelijk gedeelte van de website van HVV. Het intranet staat, naast het aanleveren van extra informatie, ook garant voor een administratieve vereenvoudiging. Via het intranet is het immers mogelijk om de bijzondere bejaging en bestrijding digitaal te melden, uw voorjaars- en afschotcijfers te beheren, uw afschotmeldingen van grofwild rechtstreeks door te geven aan het ANB, …

Hulp bij vragen met betrekking tot het wildbeheer

Wanneer u een vraag heeft over jachtplannen, de jachtwetgeving, het beheer van uw jachtwild, habitatverbetering, … kunt u terecht bij een expert van HVV die u graag van antwoord zal dienen.

Andere voordelen

Neem deel aan de jachthondenopleidingen georganiseerd door de provinciale afdelingen van HVV. Ook kunnen HVV-leden een gepersonaliseerde afdruk van hun jachtrevier aanvragen. Wie zich lid maakt, schrijft zich ook automatisch in voor de maandelijkse nieuwsbrief.