january, 2023

24jan(jan 24)8:00 am29(jan 29)11:59 pmJagd & Hund 20238:00 am - 11:59 pm (29) Messe Westfalenhallen Dortmund

more

Event Details

Jagd & Hund biedt op het jaarbeursterrein van Dortmund een uniek shopping- en activiteitenplatform. Vele leuke ‘highlights’ maken van een bezoek aan de beurs een echte beleving.

Naast het uitgebreide productaanbod van de internationale exposanten maakt ook het gevarieerde kaderprogramma de beurs Jagd & Hund tot een totaalervaring. Voorbeelden zijn de demonstraties met roofvogels en werkende jachthonden. Ook een spectaculair terreinwagenparcours en jachtmodeshows maken deel uit van de belevenis op Jagd & Hund, Europa’s grootste jachtbeurs. De programma-items van Jagd & Hund bieden in Dortmund alles wat het hart van de jager en de natuurliefhebber begeert.

Hubertus Vereniging Vlaanderen is uiteraard ook present op deze jachtbeurs. Kom ons gerust een bezoekje brengen op onze stand, die wij samen met de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging (KNJV) bemannen.

HVV heeft voor haar leden een korting bekomen hierop. Een HVV-ticket kost slechts 9,50 euro (i.p.v. 19 euro voor solo ticket). Hiervoor dien je naar hun website https://www.jagdundhund.de/en-gb te gaan en online een ticket te kopen. Kies het aantal tickets en klink rechtsboven op ‘access code’. Vul hier onze HVV-code in: JH2023HVV

Time

24 (Tuesday) 8:00 am - 29 (Sunday) 11:59 pm

Location

Messe Westfalenhallen Dortmund

Rheinlanddamm 200, 44139 Dortmund, Duitsland

Open WhatsApp
1
Hubertus Vereniging Vlaanderen
WhatsApp met Hubertus Vereniging Vlaanderen
X