Nieuws

Alle Antwerpse jagers gaan ervoor op 10 september 2023

Na het corona-interval gaat de Antwerpse HVV afdeling er weer voor. Zij knopen aan met de traditie en organiseren een dag van de Antwerpse jager, opnieuw op de prachtige locatie van het bedrijf Frisomat in Wijnegem. Aan de vooravond – zaterdag 9 september om 19u00 – is er naar aloude traditie een geanimeerd VIP-diner waar niet alleen de WBE-voorzitters en bestuursleden voor kunnen inschrijven om gezellig samen te zitten met Antwerpse en HVV-bestuurders, maar waar ook alle leden en sympathisanten die inschrijven welkom zijn.

75 € storten op de AJV-rekening BE65 8508 8232 1896. Het aantal plaatsen is beperkt tot max. 70, dus wie eerst stort krijgt de voorkeur. Vol is vol.

Uiteraard zal er opnieuw een reebokken (trofee) tentoonstelling zijn van Antwerpse reeën, zelfs met keuringen door CIC. Eventueel kunnen ook andere geweien en everzwijnentanden aangeboden worden op vrijdagmiddag.

Zondag gratis
Op zondag is de inkom alweer GRATIS, dankzij sponsors met commerciële standen. In de aula kan je gaan luisteren naar erg boeiende sprekers, zoals een dierenarts die er nuttige info geeft over EHBO bij honden of een topadvocaat die je nuttige juridische tips geeft. Allerlei standen met info die jagers aanbelangt zullen u de ganse dag vooruit helpen.

Heel veel demo’s en belevingen zoals boogjacht, hondentraining, PCP, jachthoornblazers, valkeniers, vliegvissers, katapultschieten, schietkino’s,… teveel om op te noemen, een ganse zondag lang van 10 u tot 18 u.

Vermits het een familiedag is, worden uiteraard ook de jongsten verwend met o.a. een gigantisch springkasteel en boogschieten voor kinderen.

Uiteraard is er een ruim aanbod aan eten en drinken, ideaal om samen te verbroederen en het naderende jachtseizoen te bespreken.

We zien jullie daar!

HVV Antwerpen
(voorheen de ‘Antwerpse Jagersvereniging’)