Nieuws

Conferentie: Willy Schraen “Platteland, natuurbehoud en communicatie”

Hubertus Vereniging Vlaanderen heeft de eer om aan te kondigen dat wij er in samenwerking met onze Waalse zusterorganisaties in geslaagd zijn om Willy Schraen naar België te halen voor een uitzonderlijke lezing over ‘Platteland, natuurbehoud en communicatie’.

Willy Schraen is de voorzitter van de Franse jagersvereniging ‘Federation Nationale des Chasseurs’ en vertegenwoordigt zo 1.100.000 Franse jagers. Hij doet dat op een zeer bevlogen manier, met een zeer eigen stijl en hij boekt daarbij resultaten.

UITNODIGING CONFERENTIE

Willy Schraen – Platteland, natuurbehoud en communicatie

De Belgische delegatie van CIC (Le Conseil International de la Chasse et de la Conservation du Gibier), l’ASBL Wallonne du Royal Saint-Hubert Club de Belgique, la Federation des Chasseurs de Grand Gibier de Belgique, l’Amicale des Chasseurs de la Region wallonne en Hubertus Vereniging Vlaanderen nodigen u uit op de conferentie  ‘Platteland, natuurbehoud en communicatie’ , door Willy Schraen, President van de ‘Federation Nationale des Chasseurs (Frankrijk).

Donderdag 31 augustus om 19.30 uur
LA SUCRERIE – Chemin de la Sucrerie 2, 1300 Wavre

Om de kosten te dekken wordt een kleine bijdrage gevraagd – deelname: 14 euro
Inschrijving is verplicht – https://rshcb.odoo.com/event/

Parking is gratis

 

De lezing zal uiteraard in het Frans zijn.

 

Tot slot – een voorbeeld van hoe Willy Schraen communiceert en debatteert: https://www.facebook.com/watch/?v=1375529972872640