Nieuws

Hunting viert zijn grote comeback in Libramont!

Na een succesvolle overname en een perfect verlopen 20e editie in Gent in april 2017, zal de Hunting beurs dit jaar op 20, 21 en 22 april in Libramont plaatsvinden, onder de leiding van Conceptum Exhibitions, de nieuwe organisator van het evenement.

Hubertus Vereniging Vlaanderen zal er samen met de collega’s uit Wallonië een stand bemannen. Medewerkers en leden van de Raad van Bestuur van HVV zullen aanwezig zijn om u te ontvangen, uw vragen te beantwoorden en vooral voor een gezellige babbel.

Ontdek op de beurs Hunting Libramont alle recente nieuwigheden uit alle sectoren die te maken hebben met wild, jacht en natuur. De mooiste 4×4’s staan er tentoongesteld, maar je vindt er ook wapens, kledij en accessoires van topkwaliteit om comfortabel en veilig te jagen. Er zijn ook accessoires voor honden en diverse kunstenaars met een passie voor natuur. Ze komen er hun unieke creaties voorstellen. Wie van avontuur houdt kan terecht bij een aantal gespecialiseerde reisbureaus uit heel Europa: de beste jachtreizen om heerlijk te ontspannen midden in de natuur.

Hunting Libramont wil voor elke bezoeker een unieke belevenis zijn. Daarom organiseert de beurs ook een hele reeks buitenactiviteiten. Zo kunnen bezoekers indrukwekkende demonstraties bijwonen met honden en valken, wapengravure, taxidermie of de jachthoornblazen. Of zelf aan de slag gaan met een initiatie boogschieten of als grote nieuwigheid een kleiduifschieting. Ideaal voor een leuk uitstapje met het hele gezin.

Praktische informatie 

Locatie:
Libramont Exhibitions Congress – Hal 2 & 3
Rue des Aubepines, 50 – 6800 Libramont

Info:
www.hunting-expo.com
www.facebook.com/huntingcapital