Nieuws

Jagd & Hund 2023: ledenkorting op je ticket via onze HVV-code

Van 24 januari tot 29 januari vindt in het Duitse Dortmund Jagd & Hund plaats, de grootste jachtbeurs van Europa. Een absolute aanrader voor iedereen met een passie voor wildbeheer en een voorliefde voor het buitengebied.

Naast een uitgebreid productaanbod van internationale exposanten maakt ook het gevarieerde kaderprogramma de beurs tot een totaalervaring. Demonstraties met roofvogels en werkende jachthonden, terreinwagenparcours en jachtmodeshows maken deel uit van de belevenis op Jagd & Hund. De programma-items bieden dus alles wat het hart van de jager en de natuurliefhebber begeert.

Hubertus Vereniging Vlaanderen is uiteraard ook – samen met de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging – aanwezig op deze jachtbeurs. Kom dus gerust eens langs op onze stand voor een gezellige babbel, een borrel of een bankje.

Vermijd wachtrijen aan de kassa en bestel nu al uw tickets online, en geniet van een voordelig tarief. Online betaalt u 19 euro voor een solo-ticket. Hubertus Vereniging Vlaanderen heeft voor haar leden een extra korting bekomen waardoor een HVV-ticket slechts 9,50 euro kost.

 

Hoe een ticket bestellen met de HVV-code?

Surf naar https://www.jagdundhund.de/en-gb. Klik vervolgens op de bruine knop ‘get your tickets’.

 width=

 

Bij  width=gebruik je vervolgens onze code: JH2023HVV. Koop nu het ticket met 50% korting.

 width=  width=

 

Wij kijken alvast enorm uit naar deze editie van Jagd & Hund. Jullie ook?