Nieuws

Jagd & Hund: geniet van HVV-ledenkorting

Leden van Hubertus Vereniging Vlaanderen kunnen van een fikse korting genieten bij de online aankoop van een inkomkaart van Jagd & Hund, de jachtbeurs in Dortmund.

Van 28 januari tot 2 februari vindt in het Duitse Dortmund Jagd & Hund plaats, de grootste jachtbeurs van Europa. Een absolute aanrader voor iedereen met een passie voor wildbeheer en een voorliefde voor het buitengebied.

Hubertus Vereniging Vlaanderen, de belangenbehartiger van de jachtsector, kon bekomen dat HVV-leden kunnen genieten van een korting.

Daarom: bespaar niet alleen geld, maar vermijd ook wachttijden aan de kassa en bestel nu al uw voordelige online tickets.

Als je een ticket ter plaatse betaalt kost dit 19 euro en 16 euro voor groepen van meer dan 20 personen. Als je online een ticket koopt betaal je 16 euro en 13 euro voor groepen van meer dan 20 personen. Een HVV-ticket kost slechts 8 euro.

Hiervoor dien je naar hun website te gaan en online een ticket te kopen. De code voor HVV-leden is: JH2020HVV

Interessant om te weten: ook Hubertus Vereniging Vlaanderen zal, samen met de Nederlandse collega’s van de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging, een standje open houden. Wees welkom.