Nieuws

Steun de schietclub in Ruisbroek

Beste leden,
Beste sympathisanten van de jacht,

We worden geconfronteerd met een uitdaging die niet alleen onze passie voor de jacht, maar eveneens de schietsport raakt. Milieuactivisten hebben besloten om de uitbaters van de schietclub in Ruisbroek te boycotten bij hun 3de vergunningsaanvraag, ondanks dat ze volledig voldoen aan alle wettelijke vereisten. Ze beweren dat er ”geen maatschappelijk draagvlak bestaat voor een schietclub” en roepen op om zoveel mogelijk bezwaren in te dienen tegen deze aanvraag.

Dit is een directe aanval op de schietsport en onze vrijheden. We kunnen niet toestaan dat onze passie en onze manier van leven worden ondermijnd door misleidende argumenten en politieke agenda’s. Daarom roepen we jullie allemaal op om een POSITIEF bezwaarschrift toe te voegen aan het dossier van de schietclub van Ruisbroek.

Het is belangrijk dat we onze stem laten horen en laten zien dat er wel degelijk een maatschappelijk draagvlak bestaat voor schietsport en jachtactiviteiten. Door positieve bezwaren in te dienen, kunnen we de autoriteiten laten zien dat onze sector verenigd is en dat we onze rechten en belangen verdedigen.

We begrijpen dat het indienen van een bezwaarschrift wat extra tijd en moeite kan kosten, maar het is van cruciaal belang om hier gehoor aan te geven. Samen kunnen we ervoor zorgen dat rechtvaardigheid en redelijkheid zegevieren.

Een bezwaarschrift indienen kan als:

  • Natuurlijk persoon
  • Rechtspersoon (Wildbeheereenheid)

Een POSITIEF bezwaar indienen kan via deze link: https://omgevingsloketinzage.omgeving.vlaanderen.be/2023172038

Hoe dien je een bezwaar in?

Via onderstaand filmpje zie je hoe een bezwaar kan ingediend worden: