Nieuws

Update jachtplannen: meer dan 3700 jachtvelden gaven via HVV-intranet voorjaarstellingen in

151 WBE’s gaven hun voorjaarstellingen van 2020 via het intranet van HVV door. Meer dan 3700 jachtvelden werden hierin opgenomen. Ieder jaar maken meer en meer jachtgroepen gebruik van het intranet om hun voorjaarstellingen en afschotcijfers in te geven.

Ieder jaar wordt het wildrapport vóór 1 april opgesteld. Dit rapport per WBE bestaat uit de afschotcijfers en voorjaarstellingen van alle jachtvelden binnen die WBE. De meeste jagers hebben reeds hun voorjaarstellingen voor 2021 gehouden. Dit kunt u voor uw jachtveld eenvoudig ingeven op het intranet van HVV. Door in te loggen op het HVV-intranet en vervolgens te klikken op voorjaartellingen, kan u eenvoudigweg de cijfers gaan ingeven. Door de cijfers van uw voorjaarstellingen nu al in te geven, bespaart u later tijd en kan het bestuur van uw WBE volgend jaar het wildrapport snel opmaken.

Nog een leuk gegeven dankzij het intranet: De historiek van de afschotcijfers en voorjaarstellingen zijn hiermee heel eenvoudig bekijken. Zo kunt u gemakkelijk de evolutie van uw wildbestand aanschouwen. “